Scottish Fold & British Shorthair Sahiplendirme 2018

Scottish Fold & British Shorthair Yavru Kedi 2018 Türkiye
     

Kedi Severler Dikkatine :)

Merhabalar Scottish Fold & British Shorthair KEDİ PERİSİ & KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda ''Türkiye' deki cins kedi fiyatları istatistiklerini , sahiplendirenler , cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler, sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde muhtemelen birçok kedi sahiplendirme için ilan görüyorsunuz , cins kedi sahiplenme de dikkat etmeniz gerekenler, Safkan british Shorthair nasıl olmalıdır ? Safkan Scottish Fold nasıl olmalıdır vb kısacası kediler ile ilgili herkonuda '' bizleri çekinmeden arayarak bilgi alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle ..

13 Şubat 2018 Salı

British Shorthair dişi yavru FISTIK

Adı : FISTIK gibiyim Kedizade
Soyağacı:
WCF ( Dünya Kedi Federasyonu ) *Almanya
DKED ( Dünya Kedi Irkları Derneği *Türkiye
Renk : Golden Shaded
BRI ny 11 Sincap Kürk :)
Cinsiyet : Dişi & Female
Karakteri : O küçük sakin yapılı bir hanım hanımcık kız çocuğu :) Şeftali Prenses evdeki ismimiz. Şeftali ile kayısı rengi arasında sımsıcak bir kürk rengine sahip. derin ve muhteşem yeşil renkli gözlerimiz var. Pati altları koyu gölgeli. En akıllı ve sakin mizaclı bebeklerimden biri. Sevgiye inanılmaz karşılık veren bir sevgi pıtırcığı videosundan da nasıl bir karakteri var görebilirsiniz :)
ŞEFTALİ PRENSESim için ailelerimizi özenle ve titizlikle seçmeye çalışmaktayız. Bebeklerimizle ve özellikle bu miniğimle ilgileniyorsanız bizimle iletişime geçmeniz için telefonunuzu bekliyor olacağız. Mutlu patilerle sevgiyle dolu günler :)
Bebek Sahiplenmek isteyen ailelerimiz için iletişim + 90 5074664209
VİDEO:
British Shorthair dişi yavru
British Shorthair dişi yavru
British Shorthair golden shaded dişi
British Shorthair safkan secereli dişi yavru
British Shorthair sahibinden
British Shorthair altın rengi
British Shorthair sincap renkli kürk
British Shorthair şeftali prenses
British Shorthair female kittens
British Shorthair golden shaded kittens
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder