Scottish Fold & British Shorthair Sahiplendirme 2018

Scottish Fold & British Shorthair Yavru Kedi 2018 Türkiye
     

Kedi Severler Dikkatine :)

Merhabalar Scottish Fold & British Shorthair KEDİ PERİSİ & KediZade ailesinin dünyasına hoş geldiniz. İletişim için 0507 466 4209 nodan bizlere ulaşabilirsiniz. Cins Kedi ve Kedilerle ile ilgili her konuda ''Türkiye' deki cins kedi fiyatları istatistiklerini , sahiplendirenler , cins kedi satın almak isteyenlere tavsiyeler öneriler, sahiplendirme yapanlar yada kedi satış ilanları olan evcil satış gibi sitelerde muhtemelen birçok kedi sahiplendirme için ilan görüyorsunuz , cins kedi sahiplenme de dikkat etmeniz gerekenler, Safkan british Shorthair nasıl olmalıdır ? Safkan Scottish Fold nasıl olmalıdır vb kısacası kediler ile ilgili herkonuda '' bizleri çekinmeden arayarak bilgi alabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle ..

15 Mart 2010 Pazartesi

Kedi Eğitimi numara öğreme

KEDİ EĞİTİMİ & NUMARA ÖĞRETMEK

Numara yapması için kedinizi eğitebilirsiniz. En iyi sonuçlan da kedinizi bir parça yaş veya ödül mamasıyla Ödüllendirdiğiniz zaman alırsınız. Her defasında yalnızca bir komut verin ve sabırlı olun.

Kediye PATİ VER Komutu

Kediniz önünüzde otururken patisine dokunun ve "ver," deyin. Kediniz tepki verdiği ve patisini havaya kaldırdığı anda patisini tutun. Ödül mamayla birlikte sözlü olarak da kedinizi mükâfatlandırın. Komutu her seferinde aynı şekilde uygulamaya dikkat edin.

EL SALLA Komutu

Kedinizin hemen burnunun önünde ama ulaşamayacağı bir şekilde ödül maması tutun ve elinizle ileri geri sallayın, bu sallama işlemi sırasında "el salla" demeyi unutmayın. Kediniz yemeğe ulaşmaya çalıştığı anda sanki el sallıyormuş gibi görünecektir. Bu davranışından tatmin olduğunuzda onu okşayın ve ödülünü verin.

AYAĞA KALK Komutu

Kedinizi tabureye veya başka bir yüksek alana oturur pozisyonda yerleştirin. Kedinizin başının üstünde bir ödül maması tutun ve ona "ayağa kalkmasını" söyleyin. Kediniz kalktığında ya da elinizi tutmaya çalıştığında sakın onu ödüllendirmeyin. Kediniz bu hareketi başardığı anda onu hemen ödüllendirin ve aynı komutu birkaç kere tekrarlayın.

GEL Komutu

"Gel" diyerek kedinizin adını söyleyin. Eğer gerekirse dikkatini çekmek için mama kabının üzerine vurun. Kediniz geldiğinde onu okşayın ve ödülünü verin. Bu nama saati geldiğinde denenebilecek iyi bir numaradır. Aynı zamanda elbette kediniz de "gel" emriyle birlikte mamayı ilişkilendirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder